ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών,

σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας καλούμαστε πάλι να υποστηρίξουμε τα παιδιά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η αναστολή λειτουργίας των δημοτικών σχολείων ήταν και για μας ξαφνική, όπως και για σας. Αυτή τη φορά είμαστε πιο προετοιμασμένοι και πιστεύουμε κι εσείς πιο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία.

Λυπούμαστε πολύ γιατί γνωρίζουμε ότι αρκετά παιδιά μας δεν μπορούν, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και έλλειψης εξοπλισμού, να συνδεθούν. Δυστυχώς δεν έχουμε λάβει κανένα τάμπλετ ώστε να διαθέσουμε κάποια να εξυπηρετηθούν τα παιδιά. Αν λάβουμε θα ειδοποιηθείτε και θα δοθούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Έως αύριο το πρωί θα έχετε λάβει τις διευθύνσεις για τις ψηφιακές τάξεις των εκπαιδευτικών.

Να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας  http://7dim-ag-dimitr.att.sch.gr/ για οδηγίες που θα αναρτούμε.

Επίσης παρακολουθείτε την πλατφόρμα https://auth.e-me.edu.gr/?eme=https://e-me.edu.gr/&cause=no-token&eat=4c546d9f7f439e6072b5aa511b68331c  ώστε να αποδεχθείτε τις προσκλήσεις των εκπαιδευτικών και να γίνουν μέλη τα παιδιά στις κυψέλες των τάξεών τους.

Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνείτε με το σχολείο 9.00-12.00πμ στα τηλέφωνα 2109911615 και 2109930341 ή γράφετε στο email του σχολείου mail@7dim-ag-dimitr.att.sch.gr

 

Καλή δύναμη σε όλους μας

Η διευθύντρια

Χριστίνα Νομικού

ΥΓ : Σας έχουν αποσταλεί με email οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας . Αν κάποιος/α δεν έχει λάβει αυτό το email, στείλτε μας μήνυμα.

Το πρόγραμμα του κάθε τμήματος έχει αναρτηθεί στις κυψέλες της e-me , που έχουν δημιουργήσει οι εκπαιδευτικοί.

Επίσης σας ανεβάζουμε ένα χρηστικό video, ένας μικρός οδηγός για μαθητές όσον αφορά τη webex.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑ & ΕΠΙΘΕΤΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.