Ανακοίνωση επαναλειτουργίας σχολείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών μας,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας  σας εύχεται ολόψυχα Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη!

Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, τη Δευτέρα 11/1/2021 επαναλειτουργούν τα δημοτικά σχολεία. Αρχίζουμε λοιπόν και σύμφωνα με τις οδηγίες, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι δεν θα δημιουργηθεί  συνωστισμός στην είσοδο του σχολείου, η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται ως εξής:

Προσέλευση: όλοι οι μαθητές από τις 08:00 έως τις 08:15, όπως πάντα. Τα παιδιά εισέρχονται με τη μάσκα τους και πηγαίνουν κατευθείαν στην αίθουσά τους, όπως και πριν τη διακοπή των μαθημάτων, όπου τα περιμένουν οι εκπαιδευτικοί της πρώτης διδακτικής ώρας. Θερμή παράκληση, όποιος συνοδεύει τα παιδιά, τα παραδίδει στην πόρτα του σχολείου στους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται εκεί και αποχωρεί αμέσως. Κανένας συνοδός δεν παραμένει στο χώρο έξω από το σχολείο, ας σκεφτούμε την προστασία όλων.

Αποχώρηση: Ιδιαίτερη προσοχή στις νέες, προσωρινές ώρες αποχώρησης των μαθητών, τις οποίες αποφάσισε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην έξοδο οι τάξεις θα αποχωρούν ως εξής:

1:00 μμ οι μαθητές της Α΄ τάξης, οι οποίοι θα παραδίδονται σε γονείς και κηδεμόνες

1:10 μμ οι μαθητές της Β΄ τάξης, οι οποίοι θα παραδίδονται σε γονείς και κηδεμόνες

1:15μμ οι μαθητές της Γ΄ τάξης, οι οποίοι αποχωρούν μόνοι

1:20μμ οι μαθητές της Δ΄ τάξης, οι οποίοι αποχωρούν μόνοι

1:25μμ οι μαθητές της Ε΄ τάξης, οι οποίοι αποχωρούν μόνοι

1:30 μμ οι μαθητές της Στ΄ τάξης, οι οποίοι αποχωρούν μόνοι

Παρακαλούμε  όσοι παραλαμβάνουν μαθητή ή μαθήτρια να προσέρχονται την αντίστοιχη ώρα  αποχώρησης.  Αν δεν περιμένουν άλλο παιδί να αποχωρούν αμέσως, όσοι περιμένουν μεγαλύτερο παιδί, να απομακρύνονται από την έξοδο, ώστε να μπορούν να φεύγουν οι μαθητές ανεμπόδιστα.

Η πρωινή υποδοχή και το ολοήμερο θα λειτουργούν κανονικά, όπως και πριν τη διακοπή των μαθημάτων.

Σε κάθε μετακίνηση προς και από το σχολείο μην ξεχνάτε τη μάσκα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.