Το Erasmus+ στην Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών Γαλλικής Γλώσσας

Το σχολείο μας συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας  Ημέρας Εκπαιδευτικών Γαλλικής Γλώσσας που διοργανώθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο στις 28/11/2019. Ο φετινός εορτασμός ήταν αφιερωμένος στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα.
Το σχολείο μας συμμετείχε με αναρτημένη αφίσα και βίντεο, στα οποία η κ. Αναστασία Λημναίου, εκπαιδευτικός γαλλικής γλώσσας του σχολείου μας, παρουσίασε δραστηριότητες που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Erasmus+ KA2, σε συνεργασία με σχολεία από Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία, με τίτλο “Ιδεατή Πόλη”. Συγκεκριμένα παρουσίασε δραστηριότητες που υλοποίησε με τους μαθητές,  εμπνευσμένες από τις αξίες του διαφωτισμού, οι οποίες επιθυμούμε να υπάρχουν στην ιδεατή μας πόλη. Στο πλαίσιο του Erasmus+ έχει πραγματοποιηθεί και επίσκεψη στο Γαλλικό Ινστιτούτο και τη Γαλλική Πρεσβεία, με στόχο την γνωριμία των μαθητών μας με τον γαλλικό πολιτισμό.
Στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Εκπαιδευτικών Γαλλικής Γλώσσας, στο Γαλλικό Ινστιτούτο, παραβρέθηκαν  ο Γάλλος Πρέσβης και πλήθος εκπαιδευτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.