Πιστοποιητικό Αριστείας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας κώδικα (code week) 5-20 Οκτωβρίου 2019, το σχολείο μας συμμετείχε με εκπαιδευτικές δράσεις κωδικοποίησης και προγραμματισμού με τους μαθητές των Γ, Δ, Ε και ΣΤ τάξεων.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού είναι μια πρωτοβουλία που έχει σκοπό να κάνει τον προγραμματισμό και τον ψηφιακό γραμματισμό προσιτό σε όλους, με διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα τρόπο. Στόχος είναι η συμμετοχή στην πρωτοβουλία να φτάσει στο 50% όλων των σχολείων της Ευρώπης έως το 2020. Γι’ αυτό επιβραβεύει τα σχολεία που παροτρύνουν κι άλλες εκπαιδευτικές μονάδες να συμμετέχουν στη δράση, απονέμοντάς τους Πιστοποιητικό Αριστείας.
Με πρωτοβουλία της κ. Διαμάντη Νεκταρίας (εκπαιδευτικού Τ.Π.Ε) το σχολείο μας συνεργάστηκε με τις εκπαιδευτικούς Τ.Π.Ε., Καζή Βασιλική ( 5ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου) και Παππά Μαρία (96ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών) με σκοπό να ξεπεράσουμε των αριθμό των 500 μαθητών που θα έρθουν σε επαφή με τον προγραμματισμό κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κώδικα. Βεβαίως ο στόχος επετεύχθη, γι αυτό και αποσπάσαμε το Πιστοποιητικό Αριστείας.
Μπορείτε να δείτε τη συμμετοχή του σχολείου μας στη διεύθυνση https://codeweek.eu/view/273447/paizw-dhmioyrgw-programmatizw

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.